Indecent Proposal

Hoe ver ga jij voor een miljoen?

Daphne en David zitten op zwart zaad. Ze hopen dat de wereld van de casino's het geluk zal doen keren. Maar het lot beslist anders. John, een excentrieke miljardair biedt het stel volledige financiële vrijheid. De prijs? Een nacht vol passie met Daphne. De betaling? Gewoon een miljoen. Een onvoorstelbaar dilemma. Wat de oplossing voor hun geldproblemen lijkt, brengt veel meer teweeg dan ze ooit konden vermoeden.

Een zinderende voorstelling over vertrouwen, aantrekkingskracht, liefde en macht. Hoe ver ga jij voor een miljoen?

De gelijknamige Hollywood-film uit 1993 met Robert Redford, Demi Moore en Woody Harrelson was een ware kaskraker die veel stof deed opwaaien.

Van de makers van Fatal Attraction

Matteo van der Grijn

David Meijer

Meer informatie Sluiten

Matteo van der Grijn voltooide in 2007 zijn opleiding aan de Toneelschool Arnhem.

Na zijn opleiding begon Matteo zijn carrière in de voorstelling Hamlet van de Theatercompagnie, onder regie van Theu Boermans. Daarnaast was hij te zien in verschillende producties van het Nationale Toneel: Levende Doden, De Prooi en Midzomernachtdroom. In het seizoen 2010/2011 speelde Matteo de titelrol in de musical Soldaat van Oranje onder regie van Theu Boermans en in 2014/2015  speelde hij bij het Nationale Toneel in Blauwdruk voor een nog beter leven onder regie van Johan Doesburg.

Afgelopen jaar was Matteo te zien in de theatertour van Fatal Attraction en speelde hij in SKY, een 3D musical onder regie van Bobby Boermans.

Daarnaast was Matteo te zien in televisieseries als Levenslied, Nieuwe Buren en had hij verschillende gastrollen in Het Klokhuis. Afgelopen jaar heeft Matteo de opnames van de televisie serie De Mannen van dokter Anne afgerond.

Matteo speelde in films als Toscaanse Bruiloft, Daglicht en Of Ik Gek ben.

Roos van Erkel

Daphne Meijer

Meer informatie Sluiten

Roos van Erkel is in 2009 afgestudeerd aan de Amsterdamse Toneelschool & Kleinkunstacademie.

Ze heeft gespeeld in De Batavia van Hummelinck Stuurman, De 101 Dalmatiërs van Bos Theaterproducties, de voorstellingen Het Blauwe huis, Fanny & Marius en Hebriana bij theatergroep Suburbia. Ook speelde ze de hoofdrol van Rosa in Hoe overleef ik mijn eerste zoen? en Hoe overleef ik zonder liefde? naar de kinderboeken van Francine Oomen.

Roos was bij Circus Treurdier maker en speler en in de winter van 2013 speelde zij de titelrol in de muziektheatervoorstelling Elize in de Hollandse Manege. In 2014 speelde ze Diny in Moeder ik wil bij de revue de musical.

Afgelopen seizoen was ze te zien als Hannie Schaft in Het meisje met het rode Haar bij DommelGraaf & Cornelissen Entertainment en in de jeugdvoorstelling André het astronautje.

Daarnaast was Roos te zien in de film Het Bombardement in regie van Ate de Jong en komt ze op tv vaak voorbij in de sketches van Het Klokhuis, Welkom bij de Romeinen, Welkom in de Gouden Eeuw en Welkom in de Ijzeren Eeuw.

Chris Tates

John LePoole

Meer informatie Sluiten

Chris Tates maakte na zijn studie aan de Toneelschool Amsterdam jarenlang deel uit van de succesvolle jeugdtoneelgroep Tejater Teneeter, waar hij in diverse producties uiteenlopende 

rollen vertolkte. Naast Teneeter speelde hij onder meer bij Toneelgroep Amsterdam, De Wetten van Kepler en het Noord Nederlands Theater. Ook was Chris te zien in de musicals Cabaret en Dirty Dancing van Joop van den Ende Theaterproducties en in de toneelvoorstellingen Liefde Levenslang, Haar Naam was Sarah, De Eetclub Ventoux en Chakra’s & Chardonnay. Voor DommelGraaf & Cornelissen Entertainment was Chris eerder te zien in de voorstelling Heerlijk Duurt Het Langst.

Chris speelde de mannelijke hoofdrol in de Nederlandse komediefilm Ellis in Glamourland  in 2003 van Pieter Kramer. Naast alle binnenlandse filmsuccessen, waaronder de familiefilm De Groeten van Mike!, speelde Chris ook een bijrol in de Amerikaanse film Ocean’s 12 van Steven Soderbergh.

Daarnaast speelde Chris vele vaste- en gastrollen in diverse televisieseries waaronder Rozengeur en Wodka Lime, Spoorloos Verdwenen, Overspel en Het Imperium. In 2010 was Chris te zien in de rol van Ruud Lubbers in de driedelige VARA serie Den Uyl en de affaire Lockheed. Meest recent speelde Chris in de serie Meiden van de Herengracht.